اشتراک  - مهمان

PDA

مشاهده کامل : دوستاني كه برنامه surfer رو بلدن به كمك كنند.

ehsan100
22-04-2008, 19:59
سلام

اميدوارم سوالموم جاي درستي مطرح كرده باشم :

آقا استادمون يه سري نقطه به ما داده كه گفته اين نقاط رو بوسيله برنامه surfer رسم كنيد هم شكل شماتيكش هم نقشه توپوگرافي اش گفته شايد نقاط با هم نخونن و ارور بده شما درستش كنين من كار با برنامه surfer رو بلد نيستم دوستاني كه نقشه كشي و زمين شناسي خودندن بايد كار با اين برنامه رو بلد باشن از دوستان در اين مورد كمك مي خوام نقاط رو در زير گذاشتم ميخوام اون فايلي تكميلي شو بهم بدين و همچنين طريقه كار با برنامه سورفر البته طريقه كار كلي رو نمي خوام همين نقاط رو به من بگين به چه صورتي بايد وارد كنم و رسم كنم تا نقشه شماتيك و نقشه توپوگرافي رو در بيارم.
برنامه سورفر رو دارم سورفر 8 هم دارم.
از دوستاني كه در اين مورد تجربه دارن تقاضي كمك دارم.
ممنونم.

ehsan100
22-04-2008, 21:44
كسي از دوستان surfer بلد نيست؟؟؟

ehsan100
22-04-2008, 22:34
آقا لااقل يكي لطف كنه آموزش كار با برنامه surfer رو برام بذاره از صبح تا حالا 20 سايت رفتم دانلود كنم يا **********ه يا اينكه اصلا دانلود نمي شه كلافه شدم به خدا ديگه.

ehsan100
24-04-2008, 23:00
من تو اين بخش دانشجويي تا حالا 5-6 بار سوال مطرح كردم درخواست كردم هيچ وقت هيشكي جواب نداد يعني يه دوست نيست كه كار با برنامه surfer رو بلد باشه. اين كارو به ما ياد بده من تا حالا 15 سايت رفتم آموزش سورفر رو بگيرم اما همه يا **********ه يا ديگه دانلود نميشه.

amirabbas_sz
25-04-2008, 15:22
من تو اين بخش دانشجويي تا حالا 5-6 بار سوال مطرح كردم درخواست كردم هيچ وقت هيشكي جواب نداد يعني يه دوست نيست كه كار با برنامه surfer رو بلد باشه. اين كارو به ما ياد بده من تا حالا 15 سايت رفتم آموزش سورفر رو بگيرم اما همه يا **********ه يا ديگه دانلود نميشه.

احسان جان اين هم آموزش فارسی کار با نرم افزار surfer. باور کن اگر خودم بلد بودم زودتر کمکت ميکردم ولی با سپاسی که در پست اول واست زدم خواستم بگم که ديدم و دنبالش هستم:

http://www.jaavid.com/wp-content/uploads/learn-surfer.pdf

amirabbas_sz
25-04-2008, 15:26
اگر نرم افزار surfer 8 رو هم نداری از اينجا دانلود کن:

دانلود نسخه ۸ نرم افزار Surfer
(http://rapidshare.com/files/24161601/Surfer_8.0_Full_Version.rar)

موفق باشيد

H@DI
26-09-2008, 23:03
من اینکارو با land بلدم
اگه خواستی بهت یاد میدم